TVÅTUSENNIO


Året 2009 började jag med att arbeta klart med min c-uppsats. I Februari fick jag godkänt på den och kunde läsa min sista långa kurs i lugn och ro. Den 29/5 tog jag min lärarexamen och det firades med dunder och brak. Mina finaste vänner och familj tog sig tid att fira mig och göra en fantastisk fin fest för mig. 1 juni började jag att arbeta heltid på en förskola med de allra minsta barnen. Vi drog till Rhodos en vecka och pussades lite extra.

Sommaren gick med galna upptåg, jag hade knappt någon semester men hann ändå med en tripp till Jämtland med sambon. I nästan två veckor förgyllde vi vår tillvaro där. När vi kom var det dags för den årliga kanervalen i Nypan.

Hösten svepte förbi utan att jag hann blinka, inskolningar, föräldrarsamtal och mycket annat nytt fokuserade jag mig på. En lördag i November på väg upp till stockholm bestämde sig min bil för att ta sista andetaget. Bärgare, föräldrar och ett gäng aikare kom till min räddning. Vi bestämde oss för att köpa en ny bil. Josefines 10 års dag kom, lillplin har blivit stor. Oscar blev 8 år. Pontus 28 och Mamma hoppade över sin födelesedag ;) Julen kom och den firades i Vallentuna, klappar delades ut och god mat åt jag. Min bror kom över i några dagar till oss i Nyköping och det var så roligt. Cajsa förgyllde vår tillvaro i några dagar hon med.

Nu sista dagen på året sitter jag här med en kopp kaffe i handen, som så många andra mornar. Skillnaden är bara att nu lämnar jag bakom mig ett fantastiskt år med många spännande händelser och milstolpar som passerats Och lämnar plats för ett nytt spännande år som jag hoppas ska bli lika kärleksfullt och spännande.

Gott Nytt år på er!

RSS 2.0