Världens finaste vänner!

Åh jag är fortfarande så glad för festen i Fredags, det var så fantastiskt roligt och jag är så himla glad för att jag har sååå otroligt fina vänner och en sån fin familj! Tack alla ni, ni gjorde kvällen till ett fantastiskt fint minne att bära med sig.
I dag har jag och svärmor solat och det var så skönt att bara ligga och glo, slappna av det kunde jag verkligen göra idag. Det sprudlar i hela kroppen och jag är så glad. Det känns så bra allting och livsglädje är precis vad jag känner just nu.

Jag är en aning röd på kroppen så jag gömmer mig under parasolet på ballkongen, jag har möblerat om och städat av lite här ute så nu känns det riktigt mysigt!

Ha en fin söndag!

Mamma

I dag är det morsdag och jag vill hylla min mor till skyarna.
Jag kan inte vara nog tacksam för min fina mamma, hon är en mamma som gör allting för att hennes kära ska må bra. Hon är den snällaste människa jag känner, hon är en fin vän och en klok mamma.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta och vet inte vad jag skulle göra utan dig!

Tack Mamma för att du finns och för att du förgyller mitt liv.

Älskar dig!


Ni är underbara!

Tack Mamma och alla ni andra som ordnade en fantastisk rolig överaskningsfest för mig !
Jag blev upphämtad från tågstationen av min kära svärmor som gav mig fina fina blommor sen åkte vi hem och där hade mamma och Pontus, svärmor och pappa fixat en fest med alla mina fina och underbara vänner och familj. Josefine var med och hon är ju mitt bästa förutom P förstås, så mysig och så glad och sen tyckte hon nog det var lite roligt att få vara med faster och hennes kompisar. Jag fick jätte fina presenter och jag är så glad att ni kom och delade min examensdag med mig, jag kan nog inte med ord beskriva hur glad jag är. Ni är fantastiska allihopa!

Ett stort tack till er alla ni är bäst!

Jag tar min examen idag!

Idag klockan 15/16.00 slutar jag min 3.5 åriga utbildning till grundskolelärare!
Jag har nog inte riktigt förstått det själv ännu men jag känner mig väldigt stolt över mig själv!
Jag har trott många gånger under årens lopp att jag inte skulle klara det här, men i eftermiddag är jag inte längre en student utan en verksam lärare, det känns underbart!


*Lycka*

Nu är det nära

God Morgon Soliga Tisdag!

Nu är det nära, snart är fredagen här som jag väntat på så länge nu. Jag tar min examen, jag är färdig då. Inget mera pendlande på tiiidiga morgonar och inga mer lektioner eller förälsningar på universitetet. De här åren har gått så fort och jag vet inte om jag har hunnit med alla gånger! Men det känns väldigt bra allting, jag ska nog fira det hela med att köpa en till blommlåda till ballkongen! *fniss* Jag har ju valt att inte fira det så speciellt eftersom P ändå jobbar och andra är borta. Men jag kan nog roa mig ändå på något vis, kanske stannar jag kvar i Stockholm och gör något, ena brorsan bor ju där nu så det kanske kunde va nått! Vi får helt enkelt se vad dagen till ära bjuder på!
Nu ska jag hoppa in i duschen och gå ner på stan, tentan är snart klar.

Kram!

Det gick fantastiskt bra!

I Tisdags var jag på nya jobbet och hälsade på. Jag fick träffa mina nya kollegor barn och deras föräldrar. Det var himla trevligt och vi kommer ha en liten barngrupp till hösten på endast elva barn. Vi är tre heltidare på dom elva barnen så det kan inte sluta bättre.

Jag var med om en ganska olustig händelse också, det kom fram en kvinna från ingenstans och vräkte ur sig att jag tagit hennes tjänst osv. Jag bemötte henne bara trevligt och gick därifrån, jag tycker inte man gör så. Ush att jag alltid ska dra till mig knäppisar.

Nu är det endast åtta dagar kvar tills jag tar min examen!

Stor kram


Lite pirrig i dag!

I dag ska jag bege mig till mitt nya jobb och hälsa på, jag ska få träffa föräldrar och nya barn som ska börja i höst! Jag är allt lite nervös inför detta, det blir så verkligt allting. Men snart är det ju dags att börja jobba så jag tror att det kan vara bra att få mjukstarta lite.

Det är fulväder här idag och jag som tänkte gå ut till Arnö, vi får se hur jag gör. Det blir nog bra vilket som!


Ha en fin Tisdag!

Ny vecka - Nya tag!

Helgen är över återigen och idag är det nya tag som gäller! Jag ska strax bege mig till skolan och redovisa lite kemi. Vi har gjort begreppskartor för att förklara sammbanden mellan t.ex. atomer och joner etc. Det ni, det var svårt för mig. Men jag tror jag har gjort rätt annas lär jag väl mig idag om hur det ska vara.

I Lördags var vi hemma hos Carro & Micke på lite fest och det kändes igår må jag lova, men det var det värt. I går åt vi pizza, den klassiska bakismaten men fy attan vad jag ångrade mig efteråt. Magen svullnade som en ballong och så fick jag gå tills jag stupade i säng. Ingen mera pizza, men jag brukar inte äta det så igår fick jag väl bara ett tokryck.

Nu ska jag åka iväg!
Ha en bra Måndag!

Hipp Hurra för mig idag!


Tänk att jag var så här liten en gång i tiden!
Idag fyller jag 23 år!
Ha en fin dag!

Stockholms mest ormtäta område!

I går var en spännande dag, jag fick utmana mig själv rejält!

När vi möter upp vår lärare och alla är samlade började vi traska ut i skogen och det han börjar med att säga är;
- Bara så ni vet är detta stockholms mest ormtäta område, huggormen är den vanligaste här.

Jag fick panik och fick namnet lilleskutt av läraren, hur dum får man vara att börja lektionen med att säga så. Jag såg orm överallt, fast ingen riktig. Men det kändes så. Jag hoppade längs med stigarna och när vi blev utplacerade i skogen för att sitta tysta i tiominuter så stampade jag med fötterna hela tiden med tanke på att jag fick sitta på en stubbe bland  en massa högt gräs och skit. Men i övrigt var dagen bra förutom att jag hade hjärtat i halsgropen. När jag kom hem och berättade det för Pontus så skrattade han åt mig, han vet ju hur rädd jag är. Han fick ju vara med om det i Thailand, när en orm kom precis framför mig och vi fick gå runt hela hotellområdet för att komma till vårt rum. Fy tusan, det är nog det enda jag är riktigt riktigt rädd för.

Ingen blev gladare än jag när vi sen sprang till bussen! Förresten har jag en jätte gullig kursare i min grupp som hade gått i skolan med P från ettan till sexan, världen är liten. Eller hur?

Nu ska jag skynda mig in i duschen och springa ner i tvättstugan med all tvätt och sen åka till skolan för en timme eller två. Sen är det helg!

Puss

Utedag på Hellasgården

I dag ska jag och mina kursare tillsammans med vår lärare ha en utedag vid Hellasgården i Nacka. Som tur är så lyser solen och det ser ut att bli en mysig dag. Så länge jag slipper se någon orm så är jag helnöjd! Min förkylning håller på att försvinna, tack gode gud för det. I söndags fick svårt att andas,P sprang runt och visste inte vad han skulle göra och jag blev mest rädd det är inget som jag vill va med om igen. När jag var mindre hade jag ju astma och det vill jag inte ha tllbaka igen, Jag måste bli bättre på att klä på mig själv, tur att jag har Svärmor som påpekar det för mig. Lätt att glömma ibland *blink*

Nu är vi inne på de sista lektionerna och det börjar kännas konstigt, snart jobbar jag. Just nu känner jag att det kanske hade varit skönt att få vara lite ledig innan men å andra sidan är det lika bra att tuta och köra på en gång! Det kommer bli bra!Ha en fin dag!

Vackra Maj är här!

I dag skulle min morfar ha fyllt år så jag tänker extra mycket på honom idag!

Under den här veckan har jag haft fullt upp med skolarbeten och nu börjar bli insatt i Naturkunskapen, det är ganska svårt tycker jag. Men jag ska klara det så att jag kan gå rakryggad från min examensdag den 29:e maj. Under veckan har det trillat in papper där lärarförbundet gratulerar till examen och till att jag är färdig lärare. Det känns jätte konstigt, jag tänker att det är ju långt kvar men det är det ju faktiskt inte och ju näramre tid det är kvar tänker jag att det är ju en ganska stor dag ändå, att ta sin lärarexamen. Jag blir ju akademiker. Oj!

I Måndags var jag till läkaren och tog ur min p-stav som inte längre är i funktion. Det var inte så roligt att ta ut den och det såg ganska äckligt ut. Men det var det värt, jag kan ju inte gå med en gammal sak i kroppen! Efter det mötte jag upp P på stan och där träffade vi Sanna Dallen & Freja så vi åkte med dem hem och umgicks hela dagen. Freja och jag mös  och hon bet  (skulle pussa) mig på kinden så att jag har fina bitmärken där, gullunge. Sedan har det ju varit valborg också och jag "firade" den med min mamma och pappa, jag skulle hämta tillbaka min bil som gick sönder förra söndagen och sedan ville jag titta på pappas nya monsterbil. Den är jätte fin och jätte stor, det är han värd min pappa!
Men det var en trevlig och lugn kväll med lite vin och grillning, sen somnade jag tidigt.

Nu har jag fixat klart på ballkongen, tror jag. Nu finns det lite blommor där och jag målade om några ljuslyktor. Det blev jätte fint, tänkte ta kort sen.

Nu ska jag dricka kaffe och värma upp inför en dag med flyttande av möbler!
Ha en fin helg!

Med kärlek/jennifer

RSS 2.0