Kanske är dags att lämna några rader här!

Hej!

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev några rader här inne. Allting har liksom gått i ett. I bland känner jag att jag inte hinner med mig själv. Har blivit världsmästare på att somna i soffan både liggandes sittandes och ibland halvt stående! Min P skrattar friskt åt mig. Själv känner jag mig ganska tråkig. Men det gör sitt att gå upp innan klockan sex varje morgon och se till att 16 friska vindar har det gott på dagarna! Jag trivs så enormt bra på jobbet just nu, jag har två fantastiska kollegor som gör mina dagar mycket lättare. Plus alla underbara barn som bidrar på sitt vis.

Men det är ju inte bara jobbet som är mitt liv, även om det ibland kan kännas så. Men det gör det väl för alla? Tiden går så snabbt, för nästan sex månader sedan tog jag min lärarexamen. Det känns så konstigt. :)

Vi har börjat tittat på olika lägenheter/radhus/hus, det är en spännande värld. Det är ganska svårt att veta vad vi vill ha. Ingen av oss är några snickare och jag vill inte ha en arg snickare hemma hos oss. Så jag antar att köpa något som behöver renoveras från grunden inte är något för oss. Då lägger jag hellre mera pengar på något som är i närheten av det vi vill ha. Självklart får vi säkert renovera en del, men det är ju kul med sådant man behärskar att klara av själva. Såsom målning, tapetsera, lättare jobb så att säga. Men vägen dit är lång och än så länge har vi diskuterat var vi kan tänka oss att bo någonstans. Det är inte helt lätt för en relativt ny nyköpingsbo som jag. Jag vet inte vart allting ligger än. Men jag tror att det kommer bli bra i slutändan.

Vi har varit hos banken, hos en mycket trevlig man som verkar ha väldigt mycket att göra. Två gånger har vi varit där och andra gången hade jag bättre koll på vad som är bäst för oss än vad han hade. Han upplevde oss som två personer som har koll på vad vi vill med vårt liv och personer som vet vad vi gör. Det kändes skönt att höra, vi har inte alltid känt så utan fått jobba oss dit. Nu har vi en budget, ett konto för oss etc. Koll är någonting jag gillar att ha ! :)

När jag väl tänker efter känns allting väldigt bra. Någonting som jag tycker är tråkigt är ju att jag inte kan träffa min familj lika ofta som jag önskar längre. Men vi har ju varandra ändå och vårt hem står alltid öppet, för alla! :)

Mer än så här har jag nog inte att bidra med just nu.

Lev väl mina kära vänner!


RSS 2.0