SOMMAR !

Hej Hej!
Bloggen har verkligen fått komma i tjugonde hand nu när det är så vackert väder ute! Jag jobbar och står i och det går kanon! I Helgen hade vi det kanon trevligt, jag hann med både jobbfest, en heldag på stranden och grillfest med utgång och mys med gubben! Det är så här sommar ska vara och jag älskar det! Dock saknar jag Mamma och önskar att jag kunde åka upp till henne på landet redan nu men jag får vänta tills vecka 32 för då drar vi dit!

Här är lite bilder, inte alls alla som vi tog i grekland. De bästa korten ligger på P:s mobil så jag får vänta med att lägga upp dem tills han har fört över dem på datorn!

Ett kort är på mig i min fulsnygga klänning, jag vet inte vad jag ska tycka om den men på något sätt är den bara så härlig! Vad tycker ni?

Hoppas ni alla mår bra !
Kram
Tillbaka i verkligheten efter en underbar vecka!

Nu är vi hemma igen! Vi landade enligt tidtabellen igår och kära svärmor var så snäll och hämtade oss på arlanda. Veckan har varit helt underbar med sol bad och god mat, vi har verkligen slappnat av och givietvis varit på en del tokigheter! Jag hinner inte skriva mycket mer än så här för nu är jag tillbaka till verkligheten vilket innebär jobb idag!

Ha en solig Måndag!

Om någon vill ta sig an...

Min blogg är nog den tråkigaste som finns till utseende och jag har ingen ide om hur jag vill ha den. Men om det finns någon duktig därute som vill fixa till den är den välkommen att göra det!


Fjööken Nennifer

Jag har semester! Gud så skönt det ska bli med en hel veckas ledighet!


Allt har ju gått i ett sedan jag slutade på universitet och innan var det fullt upp hela tiden med tentor och seminarier som skulle in och närvaras på. Två veckor på det nya jobbet är avklarat och jag trivs som fisken  i vattnet. Jag känner att jag har gjort mig en plats och blivit en i gänget på något vis. När jag kommer tillbaka från ledigheten ska jag vara på "min" avdelning. Det ska bli kul att bygga upp något nytt!

Men nu ska jag släppa jobb och allt annat måste och bara vara jennifer och ta tillvara på all tid med min underbara älskling. *Lycklig*

Vi hörs igen om en vecka!
Kram

Ett rusande tempo och bröllop!

I Lördags var jag och min familj på bröllop i Uppsala, brudparet gifte sig i Uppsala slott och jag har inte varit med om vackrare. Bröllopet var outstanding, det var så fint och så roligt! Jag hade även en jätte fin helg med nära och kära. Tack alla ni för det!

I Söndags åkte vi hem från Uppsala till Vallentuna och efter en stund åkte jag hem till Nyköping. Jag kan säga att jag sov hela dagen även om jag inte var "bakis". Jag var bara sååå trött, antar att min kropp inte helt är van vid att jobba heltid än och allt spring som jobbet ändå innebär. Jag trivs fortfarande jätte bra, jag har fått en några erbjudanden på utbildnignar som min chef vill att jag ska gå i höst. Det tackar jag absolut inte nej till om det fungerar med verksamheten. Så det känns jätte kul.

Nu är det bara några dagar kvar tills vi åker till Grekland, jag längtar så!

Andra dagen!

Gårdagen som första dagen på nya arbetsplatsen gick bra, det är en jätte mysig förskola och det verkar vara en väldigt bra personalgrupp. Jag var ganska förrvirrad under dagen då jag fick en drös med papper och nycklar att hålla reda på. Jag cyklade till jobbet igår och då var det ganska svalt men under dagen var det rena värmeböljan och jag gick runt i jeans, det var inte så kul. Den här veckan är jag på en annan avdelning likaså nästa, det är ganska bra tycker jag för då lär jag känna resten av personalgruppen.

I dag är det öppning som gäller så jag måste snart cykla iväg. 06.15 öppnar vi idag men jag slutar lite halvskapligt idag, ikväll blir det att ta hand om tvätt för nu är "berget" väldigt stort igen!


Ha en fin Tisdag!

RSS 2.0