Morgon bestyr

God Morgon!

Nu är Torsdagen redan här och jag tycker att veckorna går allt fortare. Nu känns det att hösten är här. Eftersom att jag har ett jobb då vi är ute ganska mycket, så börjar jag känna att lite tjockare kläder inte vore helt fel. Min tjocka vinterjacka är inte aktuell just nu, men den måste jag hämta för den är i Vallentuna.

Jag somnade innan 21.30 igår och det var mycket skönt. Vaknade upp innan klockan i morse, gjorde mig i ordning. Drack morgonkaffe, svor över grannen som använder vårt tak där vi har en gemensam terrass som rastplats åt sin hund. Den kissar och skiter lite varstans Undrar vad hyresvärden tycker om det.

Sen ska jag klippa en sak, klipper det jag ska men klipper mig samtidigt i fingret. Det var inte skönt. Så snart kommer jag ge ut en bok, med namnet. Den talanglösa Jennifer :)

Ha en fin dag!

Välkommen hösten 2009


Hej mina vänner!
Nu var det länge sedan jag skrev några rader här inne, det ska det bli ändring på! Jag hoppas det finns någon kvar här som vill läsa! Men vad har hänt sen sist och vart ska jag börja!? Jo semester har vi haft och det vara en underbar vecka uppe i de jämtländska skogarna. Vi fiskade, åt gott och bara var nära varandra. Vi hann även med karnevalen här hemma i Nyköping. Sen var min semester slut och jag har i stort sätt jobbat hela sommaren. Det gör mig inte så mycket då vi haft fint väder och en lugn stämning på jobbet.

Nu däremot har jag haft inskolningar i tre veckor, det tar på krafterna då man vill göra en så trygg och lugn inskolning som möjligt. Men det har gått väldigt bra och både föräldrar och barn är nöjda. Det tycker jag är skönt, för det är ju det viktigaste. Jag trivs riktigt bra på jobbet och jag tycker att det är konstigt att det redan har gått tre månader sedan jag började. Vart tar tiden vägen egentligen?

Det kan man undra, för när jag kommer hem efter jobbet är jag ofta ganska trött. Men på ett bra sätt. Jag har ju gjort nytta för andra människor! Jag hinner kanske inte med allting som jag tror att jag ska hinna, men det är ett problem jag måste lära mig att leva med. För allting är ju kanske inte så viktigt, det kanske inte gör något om jag inte dammsuger på samma dag varje vecka. :) P och jag har lyckats komma in i rutinerna också, förut var jag ju hemma ganska mkt då jag pluggade. Men jag tror det gör oss gott på alla sätt och vis att vi båda jobbar. Framförallt för vår ekonomi. Vi vill ju köpa oss något eget och vi har faktiskt börjat titta. Spännande!

Just i detta nu, sitter jag och snörvlar. I ungefär två veckors tid har många på jobbet varit förkylda. Barnen har nyst och hostat på mig, men jag har ändå klarat mig undan. Kollegorna storknar en efter en och denna vecka blev det min tur. Jag gick till jobbet igår och kände mig inte alls bra efter ett par timmar, så jag tog det beslutet att stanna hemma idag. Det tog mig emot, då jag anser att jag inte kan vara hemma om jag inte har hög feber. Men å andra sidan är jag ingen bra kollega eller pedagog om jag går runt och mår dåligt. I dag mår jag bättre och det är väl tack vare att jag tvingade mig själv att ligga ner i går eftermiddag tills imorse. Skönt!

I kväll ska vi ut på äventyr, vi ska åka till Jönköping med mina två bröder. I morgon ska vi gå på min svägerskas 40 års fest, det ska bli kul och jag hoppas att jag är pigg då!

Lev väl mina vänner!

RSS 2.0