Strul

2009-03-12 @ 09:55:55


Det blev ingen "sittning" här igår. För några månader sedan beställde vi tv via bredbandsbolaget vilket innebär att vi har hur många kanaler som helst (tv 1000 etc) och P får sina sportkanaler. I går var det en match som han ville se och bjöd hem några kompisar som skulle titta med honom. Maja följde med oss efter vi varit på stan och fikat. Vi käkade middag i godan ro och sen hände det som händer varje dag numera. Tv:n och internet lägger av. P kan nummret till support utantill och det säger kanske ganska mycket? De vet inte vad de ska göra säger det, vi säger FIXA. Det är inte kul att vara utan internet en hel dag emellanåt å allra minst när man för en gångs skull vill titta på något program på tv:n. Jag plugar ju mycket hemma och är då beroende av ett fungerande internet. Hur som helst så ringer P och är fly förbannad men pratar alltid lugnt och sansat med någon som själv säger att han inte kan någonting. Det roligaste i allt det här var att innan allt brakade för P ett sms från tekniker att ärendet är åtgärdat. En timme efter fungerade ingenting igen. Han i supporten skämdes när P sa det och sa själv att ingenting var åtgärdat.

Hm.. vi betalar massor av pengar för detta, men nu känns det ju givetvis bortkastat. I början handlade det om några minuter men nu kan det gå hela dagar. På morgonen fungerar det alltid dock!

Men eftersom stämmningen inte blev den bästa här hemma så bestämde vi oss att gå ut för att titta på matchen. Det blev bara vi tre men det var jätte mysigt bara det. Det bästa var att få rå om Maja litegrann. Hon försvinner snart i sex veckor, jag kommer att sakna henne.


Kommentarer
Postat av: Maja

Det var jättemysigt att vara med dig och bror lite också :) det blir ju inte såå ofta.

jag kommer sakna dig också när jag åker iväg!

Puss

2009-03-13 @ 11:21:21
URL: http://brolle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0