Tillbaka till vintern

2010-02-20 @ 15:48:33Behöver jag skriva att vi hade två UNDERBARA veckor i Thailand, allt var så bra. Vi gjorde massor utav utflykter och hade trevligt sällskap hela tiden. Jag älskar landet och vi kommer att åka tillbaka. Människorna där är så mysiga och härliga. Kan inte annat än älska det. Några roliga incidenter finns det alltid att förtälja när vi har varit på semster och här är några;

1. Efter en dag på stranden tar Pontus fram sin after sun som han har köpt på sitt jobb. Han smörjer sig och är nöjd. Vi sitter ute och dricker en singa. Han börjar titta närmare på sin kropp. Han frågar mig om jag har haft någon glittrig smörja på sig som han har fått på sina händer, jag säger nej. Då ser jag att hela Pontus glittrar! Han får tokspel och springer in i duschen, han har alltså köpt aftersun med glitter i.

2. När vi kom till vårt hotell i karon fick vi vänta på att vårt rum skulle bli klart, vi lägger oss vid poolen för att sola och ta en powernap. Det första jag gör är att klämma mitt finger så illa i solstolen att jag får den största blodblåsa jag sett. Pontus skriker, pang sa de bara, du är ju talanglös! ;)

3. På det hotellet vi bodde på hade de en annorlunda städning, de kom i ett och utförde diverse sysslor. Pontus satt ute på balkongen och jag var på toaletten, de ringer på dörren och in stormar ett gäng städare. Jag försöker gå ut men inser att de blockerat dörren. Jag försöker ropa men ingen förstår vad jag säger. Tillslut börjar Pontus undra vart jag är, kommer in i rummet och släpper ut mig. - Jag trodde du vart blyg gums och ville gömma dig. Jo så var det säkert ;).

Mycket annat galet hände och denna semster var den roligaste och mysigaste jag vart på. Bilder kommer senare.

Kommentarer
Postat av: somris

När kommer bilderna!!!!?????? =)

Puss på dig!

2010-03-20 @ 14:03:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0